2021

Obra seleccionada en el V Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic amb el projecte CADIRA, PERSIANA, CORDA

Obra seleccionada en la XV Bienal Española de Arquitectura i Urbanismo amb el projecte CADIRA, PERSIANA, CORDA

Obra seleccionada en la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona amb el projecte CADIRA, PERSIANA, CORDA

2020

Menció Especial 2020 ex aequo en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya en la categoria d’Arquitectura, per LA CASA GRADA.

Menció honorífica en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya en la categoria d’Arquitectura, per LA DARRERA CASA.

Menció especial del jurat en els premis “Palmarés Technal 2019” edició Península Ibèrica, categoria “Habitar”. Obra premiada: “Casa Retina”.

2019

Premi d’Arquitectura de les Comarques de Girona que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunyaen la categoria de Rehabilitació, per CADIRA, PERSIANA, CORDA.

Menció del jurat en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, per LA CASA DEL PARC.

2018

Premi d’Arquitectura de les Comarques de Girona, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, per la CASA RETINA.

Obra finalista en la XIV Bienal Española de Arquitectura i Urbanismo amb la CASA RETINA

Obra seleccionada als premis FAD 2018 amb la CASA RETINA

Premis AJAC Joves Arquitectes de Catalunya XI en la categoria d’obra nova/rehabilitació per l’obra CASA RETINA.

Premi “Palmarés Technal 2018” edició Península Ibèrica, categoria “Trabajar”. Obra premiada: “Perruqueria Raffel Pagès”, Olot

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: CASA ALADDIN.

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: UNA ALTRA CASA DEL BARRI.

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: RESTAURANT LA MOIXINA.

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: EL CEL DELS INFANTS.

2017

Guanyadors del concurs públic per a la construcció d’un mirador a la Punta de la Banya, al Parc Natural del Delta de l’Ebre

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: “La casa a cel obert”.

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: “Perruqueria Raffel Pagès Olot”.

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: “Òptica Clarà Olot”.

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: “Crosta Volcànica”, juntament amb Marc Torra Ferrer i Jordi Cusidó Carrera.

Premi EMPORIA de plata (Premios Nacionales de Arquitectura Efímera) per l’estand de fira de “El Jaç”, realitzat per a l’empresa alimentària Natrus

Selecció EMPORIA per l’estand de Construmat “Una terrassa al paisatge”, de l’empresa Vitrocsa by Plantalech

Selecció EMPORIA pel punt d’informació i tast d’hamburgueses mòbil “El Rodamón”, realitzat per a l’empresa alimentària Natrus

Selecció EMPORIA per la instal·lació Mare Nostrum, realitzada en el marc del festival INSÒLIT d’arquitectura efímera de Palma de Mallorca

2016

Guanyadors dels premis AJAC Joves Arquitectes de Catalunya en la categoria d’espais interiors/retail per les obres “La terrassa de la Brasera” i “Ferrer Xocolata” (premi atorgat ex aequo a les dues obres).

Guanyador de la primera edició del festival d’arquitectura efímera de Palma de Mallorca “Insòlit”, amb la proposta “Mare Nostrum”, participant conjuntament amb Maria Clara Riera i Jordi Casas

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: “Una porta al paisatge”.

2015

Res

2014

Obra seleccionada en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra seleccionada: “La casa per la finestra”.

Premi al millor estand a la Fira Orígens 2014 per “El jaç”, de l’empresa Natrus

2013

Obra seleccionada i premiada amb una menció en els “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona”, que convoca el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Obra premiada: “Casa Mossegada”

Menció especial del jurat en els Premis “Palmarés Technal” del 2013 en l’àmbit de la Península Ibèrica. Obra premiada: “Casa Mossegada”

2012

Obra premiada en l’apartat d’opinió als Premis FAD 2012 amb l’obra “El Magatzem dels Reis Mags”. Autors: Xevi Bayona Camó en col·laboració amb arnau estudi d’arquitectura

2010

Obra seleccionada als Premis FAD 2010 amb “Lectura abstracta de la tradició, un llibre pessebre”. Autors: Xevi Bayona Camó en col·laboració amb arnau estudi d’arquitectura

2009

Segon classificat en el concurs per al contracte de serveis dels treballs de diagnosi i usos futurs de la plaça de Braus d’Olot

2008

Guardó urbanístic 2008 de l’Ajuntament de Les Preses per a la construcció de 3 blocs d’habitages aïllats a l’Avda. de l’Estació, 2, 4, 6 del mateix municipi

2006

Guanyadors del concurs per a la construcció d’un edifici d’habitatges de lloguer protegit per a joves al C. dels Sastres 22, 24, 26 d’Olot.